Η Βίλλα Hermes αναλυτικά

image description

Υπνοδωμάτιο Negro

Με ένα Διπλό Queen κρεβάτι ,A/C,32' Smart TV,χρηματοκιβώτιο,ιδιωτική βεράντα στο ισόγειο.Στρώμα τύπου Suit air mesh με επεξεργασία antibactirial protect και εύκολη ροή αέρα, Ανόστρωμα TOPPER LATEX antibacterial protection με ευκαμπτο υλικό από φυσικό καοτσούκ με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης για άριστη ανατομική συμπεριφορά,-Μαξιλάρια MEMORY FOAM που διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία που μόνο ο αφρός μνήμης μπορεί να προσφέρει. Χαρίζουν την ιδανική υποστήριξη κρανίου, αυχένα και κατα συνέπεια της σπονδυλικής στήλης αποτελόντας έτσι τα πλέον εργονομικά προιόντα ύπνου αφρού μνήμης, η οποία παρέχει τέλεια υποστήριξη για το κεφάλι, το λαιμό και ως εκ τούτου η σπονδυλική στήλη.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ :
1 Διπλό
Max:
2 Ατομα
ΝΤΟΥΛΑΠΑ:
Τετράφυλλη
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
2 ζεύγη
image description

Υπνοδωμάτιο LILA

Με ένα Διπλό Queen κρεβάτι ,A/C,32' Smart TV,χρηματοκιβώτιο,ιδιωτικό μπαλκόνι στον πρώτο όροφο.Στρώμα τύπου Suit air mesh με επεξεργασία antibactirial protect και εύκολη ροή αέρα, Ανόστρωμα TOPPER LATEX antibacterial protection με ευκαμπτο υλικό από φυσικό καοτσούκ με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης για άριστη ανατομική συμπεριφορά,-Μαξιλάρια MEMORY FOAM που διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία που μόνο ο αφρός μνήμης μπορεί να προσφέρει. Χαρίζουν την ιδανική υποστήριξη κρανίου, αυχένα και κατα συνέπεια της σπονδυλικής στήλης αποτελόντας έτσι τα πλέον εργονομικά προιόντα ύπνου αφρού μνήμης, η οποία παρέχει τέλεια υποστήριξη για το κεφάλι το λαιμό και ως εκ τούτου η σπονδυλική στήλη. .

ΚΡΕΒΑΤΙΑ :
1 Διπλό
Max:
2 Ατομα
ΝΤΟΥΛΑΠΑ:
Τετράφυλλη
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
2 ζεύγη
image description

Υπνοδωμάτιο MARRON

Με δύο μονά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να ενωθούν και μετατραπούν σε ένα διπλό King κρεβάτι,A/C,32' Smart TV ,χρηματοκιβώτιο, ιδιωτικό μπαλκόνι στο ισόγειο.Στρώμα τύπου Suit air mesh με επεξεργασία antibactirial protect και εύκολη ροή αέρα, Ανόστρωμα TOPPER LATEX antibacterial protection με εύκαμπτο υλικό από φυσικό καουτσούκ με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης για άριστη ανατομική συμπεριφορά,-Μαξιλάρια MEMORY FOAM που διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία που μόνο ο αφρός μνήμης μπορεί να προσφέρει. Χαρίζουν την ιδανική υποστήριξη κρανίου αυχένα και κατά συνέπεια της σπονδυλικής στήλης αποτελώντας έτσι τα πλέον εργονομικά προϊόντα ύπνου, αφρού μνήμης, η οποία παρέχει τέλεια υποστήριξη για το κεφάλι, το λαιμό και ως εκ τούτου η σπονδυλική στήλη.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ :
2 Μονά
Max:
2 Ατομα
ΝΤΟΥΛΑΠΑ:
Τετράφυλλη
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
2 ζεύγη
Bedroom Rosso

Υπνοδωμάτιο Granade

Με δύο μονά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να ενωθούν και μετατραπούν σε ένα διπλό King κρεβάτι,A/C,32'SmartTV,xρηματοκιβώτιο,ιδιωτική βεράντα στο ισόγειο.Στρώμα τύπου Suit air mesh με επεξεργασία antibactirial protect και εύκολη ροή αέρα, Ανόστρωμα TOPPER LATEX antibacterial protection με ευκαμπτο υλικό από φυσικό καουτσούκ με 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης για άριστη ανατομική συμπεριφορά,-Μαξιλάρια MEMORY FOAM που διασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευεξία που μόνο ο αφρός μνήμης μπορεί να προσφέρει. Χαρίζουν την ιδανική υποστήριξη κρανίου, αυχένα και κατα συνέπεια της σπονδυλικής στήλης αποτελώντας έτσι τα πλέον εργονομικά προϊόντα ύπνου αφρού μνήμης η οποία παρέχει τέλεια υποστήριξη για το κεφάλι, το λαιμό και ως εκ τούτου η σπονδυλική στήλη.

ΚΡΕΒΑΤΙΑ :
2 Μονά
Max:
2 Ατομα
ΝΤΟΥΛΑΠΑ:
Τετράφυλλη
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ
2 ζεύγη
bathroom

Μπάνια

Δύο μπάνια μεταξύ των κρεβατοκαμαρών, ένα στο ισόγειο και ένα στον πρώτο όροφο.Εξοπλισμένα με πολυτελή καλλυντικά καθαρισμού σώματος..

Ντουζιέρα
Ναί
Πετσέτες:
Ναί
Ρόμπες:
100% Cotton Woffle Kimono
Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Εσωτερικό Καθιστικό

Το καθιστικό στο σαλόνι με τους μοντέρνους και άνετους καναπέδες, τριγύρω από το τζάκι, δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα κάτω από την πανύψηλη οροφή

Καναπέδες:
2 + 1 μεγάλο σκαμπό
tv:
49' Smart TV
SECRETAIRE:
1
Τζάκι:
Ναι
Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Εσωτερική Τραπεζαρία

Μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας, εξοπλισμένη με ένα μεγάλο τραπέζι και καρέκλες Ιταλικού οίκου για πρωινό και γεύματα εντός της Βίλλας.

Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Κουζίνα

Μοντέρνος σχεδιασμός γαλλικού οίκου, πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές, και εξαιρετικής ποιότητας πορσελάνες επώνυμου Ελληνικού οίκου.

Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Πισίνα

Μεγάλων διαστάσεων infinitive και υπερχείλισης ιδιωτική πισίνα, σχεδίου Roman με θέα την θάλασσα ,την πόλη της Σκιάθου, την νήσο Σκόπελο και τα τριγύρω νησάκια, εξοπλισμένη με ξαπλώστρες. .

Πισίνα:
Roman design 11X5X1.40m
Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Εξωτερικό Καθιστικό/ Τραπεζαρία

Εξοπλισμένη με μεγάλο τραπέζι και αντίστοιχες άνετες πολυθρόνες έχει θέα στην πισίνα, τον κήπο, την θάλασσα, την πόλη της Σκιάθου, την νήσο Σκόπελο και τα τριγύρω νησάκια.

Επικοινωνία Villa Hermes
image description

Πάρκινγκ

Το ιδιωτικό πάρκινγκ είναι για 2 αυτοκίνητα και έχει πρόσβαση από τον ιδιωτικό δρόμο της Βίλλας. .

Επικοινωνία Villa Hermes